Sma Rendszerház Kft.
0 0 0
0
CÉGINFORMÁCIÓ SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
0
 

Ügyfél

Elvégzett munka
Paksi Atomerőmű Rt.BMR rendszer kifejlesztése és továbbfejlesztése
A paksi atomerőműben használt biztonsági mutató rendszer korszerű, oracle háttérre épített, web alapú szoftver elkészítése.
Alvállalkozó (PHP, Oracle)
Sopro Hungária KftBelső kimutatási rendszer kifejlesztése, amelynek kapcsolódnia kellett a Sopro által használt, oracle alapú belső ügyviteli rendszerhez.(Delphi, Oracle)
KLM Holland királyi légitársaság Belső számlázási rendszer kifejlesztése, amely ugyan jelenleg továbbfejlesztés alatt áll, ám a projekt indulásakor meghatározott feladatának eleget téve folyamatosan képes az egyéb légitársaságok és a KLM közötti belső számlázások kezelésére, számlák előállítására az ATCAN által szolgáltatott alapadatok alapján, MSSQL adatbázis felhasználásával(#, Ms SQL)
Bookline Rt.A Bookline.hu ma Magyarország legdinamikusabban fejlődő internetes könyváruháza. A kezdetekkor még online antikváriumként indult, ám feladatunk volt, hogy a már meglévő rendszerhez hozzáfejlesszük az új könyveket kezelő részt. A JSP/Servlet technológiára, PostgreSQL alapokra épített rendszer napi 40000-es forgalom kezelését is elérte, amely jelentős interakciót kívánt meg, mivel ez a rendszer kezelte az új könyvekre eső folyamatokat is. (Alvállalkozó, Java JSP, Postgre SQL)
WMR Rendszerház Kft.A cég alvállalkozójaként országos GPRS-es hálózatot alkotó GPRS modemeket menedzselő és hibajelző rendszert fejlesztettünk ki, amelynek végső tesztjei most zajlanak. Az oracle alapú szerver alkalmazáshoz Microsoft C#-ban készült szoftver kapcsolódik kliensként, amelyről akár csoportosan, akár egyesével van lehetőségünk a GPRS modemeknek utasításokat adni.(Alvállalkozó, C#)
Líra és Lant Rt.A Líra nagykereskedésének webes alapú felületét és folyamattámogatását valósítottuk meg. A folyamatos továbbfejlesztések és az integrálódás a belső, offline rendszerrel lehetővé tette, hogy ebben az évben már több száz millió forint feletti forgalmat lekezeljen a rendszerünk – eddig hiba nélkül.(PHP, Postgre SQL)

 

Budavártours.hu

A jelenlegi site kialakítása (http://www.budavartours.hu) után elkezdődött a teljesen új alapokra, folyamattámogatásokkal megtűzdelt új rendszer kiépítése, amely a dinamikus megrendelés kezeléstől egészen az út végéig nyomon követi a felhasználókat. Az MSSQL 2000-re épített rendszer IIS/ASP alapon működik nagy hatásfokkal. Kiemelendő a hírlevélküldő része, amely magyarországi viszonylatban is nagy terhelést jelent az alkalmazásaink számára : egy alkalommal több mint kilencvenezer hírlevél küldése történik – időzített alapon.(ASP, Ms SQL) 

 

Magyar külkereskedelmi Bank

 

 

 

 

Utolsó módosítás: 2011.07.17. 

IBM Websphare MQSeries kapcsolódás SWIFTAlliance Access –hez EXIT gateway segítségével. A feladat volt az EXIT megírása a meghatározott igények szerint, hogy az kommunikálni tudjon más banki rendszerekkel.(C#)