Sma Rendszerház Kft.
0 0 0
0
CÉGINFORMÁCIÓ SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
0
 

Rendszerfelügyelet

Cégünk egyik fő profilja az informatikai rendszerek felügyelete. Legyen szó csupán egy szerver távoli karbantartásáról, vagy a teljes irodai telekommunikációs hálózat kiépítéséről és működtetéséről, munkatársaink minden esetben, szerződésben rögzített, garantált feltételek mellett végzik munkájukat.

A rendszerfelügyelet magában foglalja a hardver és szoftverpark megfelelő dokumentálását, az esetleges problémás területek vagy szűk keresztmetszetek és az optimális megoldási alternatívák megfogalmazását és kivitelezését. Ahhoz, hogy egy számítógépes hálózat megfelelően működjön, és valóban hatékonyan végezze feladatát, szükség van arra, hogy a kábelezéstől kezdve a gépekben található hardver eszközökön át a vírusvédelemig minden komponens "rendben legyen", rendszeres felügyelet és karbantartás alatt álljon.

Munkánk során természetesen mi is többször találkoztunk olyan rendszerekkel, ahol a számítógépes hálózat „ad-hoc” módon, tudatos tervezés nélkül épült ki, ez természetes folyamat. Idővel azonban általában elérkezik az a pont, amikor érdemes szakember segítségét kérni, hogy - például az elavult vagy tönkrement gépek lecserélésekor - mérje fel a helyzetet. Ez természetesen kiadással jár, azonban hosszú távon, egy megfelelő adatmentési mechanizmus segítségével megelőzött adatvesztés esetén már megtérül a beruházás.

Rendszerfelügyeletünk segítségével folyamatos előrejelzést tudunk nyújtani az Ön hálózatának, számítógépparkjának, rendszerének az állapotáról, valamint az esetleges modernizációs döntések meghozatalához elegendő információt és alternatívát kínálunk.

Mindemellett, a folyamatos felügyelet a működési hibák megelőzését és/vagy gyors megszüntetését teszi lehetővé. Távfelügyelettel (remote access), kiszállás nélkül is meg tudjuk oldani a mindennapi problémákat.

Cégünk olyan szakembereket tud rendelkezésére bocsátani, akik az adott informatikai feladat megoldásához szükséges tudás és képességek terén a legjobbak, legmegbízhatóbbak.

Szolgáltatásaink:

Kinek ajánljuk:

Cégünk rendszer felügyeleti szolgáltatását olyan kis- és középvállalkozások számára ajánlja, akik felismerték azt, hogy szakszerű és megbízható informatikai megoldásokra van szükségük!

Áraink:

Mivel minden rendszer más és más, ezért lehetetlen árlistát közzé tenni. Leendő partnereink esetében egyedi árajánlat készül, mely egy személyes egyeztetés, igényfelmérés után személyre szabottan kerül kialakításra.
A felmérés alkalmával rögzítésre kerülnek a rendszer főbb elemei (munkaállomások, szerverek, hálózati eszközök, szoftver licencek stb.), esetleges hibajelenségek, egyedi megrendelői igények. Kizárólag fentiek ismeretében lehetséges korrekt, mindenre kiterjedő árajánlatot készíteni. Ezen felül javaslatot teszünk a rendszer további megbízható, biztonságos m űködése érdekében végrehajtandó fejlesztésekre.

Az alábbi árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek!

Általános rendszergazdai óradíj: 8000 + Áfa
Adminisztrátori óradíj: 10000 Ft + Áfa

A fenti árak ad-hoc munkavégzés esetén értendőek. Az árainkat az igényelt szolgáltatás színvonalához szabjuk.